Zg99 Kızlar 28+2 olduk nasıl gidiyor sizlerin bebişler nasıl? Benim birkaç gündür sağ kasık bölgem ağrıyor sizlerde durum nasıl?
Leylaaa_46 Zg99 aahhh ah 😂 kasığimda ağrı oluyor . Midem şiddetli yanıyor , yatakta 4 hamlede anca dönüyorum , gece sürekli tuvaletteyim , ayakta fazla kaldığım zaman alt tarafda kemik ağrısı oluyor , bu ara kramplarım arttı bacağımda . 😂😂
Diririiririm Zg99 28+6 olduk biz de çok şükür ağırlık hissetmiyorum ama çok ayakta kalınca vajinamda ağrıyı çok belirgin hissediyorum 😢 onun haricinde çok şükür bi sorunum yok mide bulantım hafif hafif devam ediyor hiç iştahım yok +2 kg dayım
Zg99 Mucizem0301 bende öyle endişeliyim. Endişe etmeli miyim bilmiyorum da ama geçmiyor yürürken bile zorlanıyorum. İlk hamileliğim normaldir diye düşünüyorum ama perşembe günü kontrole gidicem o zaman soracağım Dr a 🙏🍀
Pofuduk1anne Zg99 bende 27+4 geçen gün sağ boşluğum ağırdı yürümekte bile zorluk çekmeye başlamıştım sağlık ocağında ebeye söyledim bebeğin ayaklarını oraya koyduğunu baskı yaptığını söyledi biraz gıdıklayarak yerini değiştiririm düzeldi 😂😍😍❤️
Zg99 Leylaaa_46 aramızda fark da yokmuş 😁 ben evdeyim pek hareketli geçmiyor günlerim ev işi dışında ayakta kalmıyorum ya siz
Zg99 Alkar evet yeter ki olmasın😁 ben ilaç kullanıyorum bulanti için hala geçmedi mide yanması da olmuyorum henüz 🙏😍
Alkar Zg99 evet ya mide çok zor gerçekten sakız çiğnemeyi deneyin ben öyle rahatlıyorum biraz bende de hamilelik reflüsü çıktı 😔
Alkar Zg99 hepimiz için en kolay şekilde geçsin inşallah 🙏🏼 sağ Salim alalım evlatlarımızı kucağımıza