Zehrftma Elif-ada- adetim bigün gecikince baygınlık geçirdim acile gittik betam 65 çıkmıştı o şekilde diğer tüm belirtileri 8. Haftadan sonra yaşadım o yüzden belirti aramayın adetiniz geçikince direkt kan verin
Zehrftma Elif-ada- herzaman hayırlısını isteyin çok istemek değil önemli olan sizin için hayırlı olması umarım hakkınızda hayırlısı olur
cicegim2210 ghostty Yaaaaa olsun. Vazgeçme. İllaki olacaktır. 🌸 Zamanı var diyelim. Benimde 15 gün bitiyor bugün bakalım olacak mı ? İnan ben 1,5 yıldır 4. Kere bu ilaç olayını deniyorum 1 kere de aşılama oldum olmayınca olmuyor
Melina003 Elif-ada- bugğn benim doktorumda verdi ve dediki adetinin 3. Günü kullanmaya başla 7.günğne kadar etkili bi ilaçmış bende deneyeceğim inşallah hakkımızda hayırlısı olur
cicegim2210 ghostty Bende 19. Gün regl oldum ama çok az kanama oldum ilk gün. Sonra gelmedi. Tuvalete gidince kahverengi döküntüler dökülüyor. Yani artık ilaçta kullanmam mahvediyor yumurtalıkları
Elif-ada- cicegim2210 yumurtlamadanmi catlamadan itibarenmi 19.gun adet oldunuz benim yumurtlamadan itibaren 18,gün bitti 19 . güne dönüyorum 3 Eylül adet gunumdu olmadım bekliyorum