Ecemesen yadeee bebişi gördüm kalp atısıda varmıs çok şükür fakat dinletmedi doktor zararlıymıs bebeğe idrar ve kan verdim 12.ci haftada tekrar gel dedi
yadeee Ecemesen ben de bugün gittim doktoruma. Bebeği de gördük kalp atışını da duyduk şükür. Rabbim herkese nasip etsin. Dünkü devletteki doktor bebeğe dair hiç bir oluşum göremiyorum demişti. Kalp atışı da yok demişti. Bu kadar fark olabilir mi aklım almıyor
Ecemesen yadeee işde her doktor farklı malesef şükür sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın keske bende duyabilseydim ama duyamadım olmadı özele giderim
Dilarakdemir1 yadeee evet kasıklarım ağrıyo midem ağrıyo yanıyor ve bulanıyor göğüslerim ağrıyor ve bazen karın ağrısı da oluyo bu biraz ağrılı oluyor doktor normal dedi tabi biliyoruz illaki bu haftalarda ağrılar normal ama yinede istemsiz bi şekilde ağrıya göre normal mi diye sorguluyorum
yadeee Dilarakdemir1 şiddetli değilse sorun yok diyorlar. Kanama da eşlik etmiyorsa. Bende de oluyor ama hafif çok şükür ara ara
Diamondstallion yadeee selamlar 🌸 6+1 olduk biz. Geçen hafta keseyi görmüştük, haftaya kalp atışı için kontrolüm var. Yaş 29, kilo almadım ama alt karın bölgemde şişlik hissediyorum 🥹
yadeee Dilekulgtt baskı mı sancı gibi mi? Vajinamda hiç ağrı baskı olmadı. Reglim gecikirken işte hamileliğin ilk başlarında regl ağrılarım oldu bildiğiniz aynı. 10 gün sürdü sonra bir ara kasıklarımda hafif sancılar oldu şimdi onlar da geçti şükür 7+0 olduk bugün
Babyandmoms yadeee kaç gündür gidip geliyorum vajinal bakıp ufacık bisey var emin olamıyoruz diyorlar
Diamondstallion yadeee benim de öyleeee. Acaba şişkinlik hazımsızlık gaz gibi bir şey mi? Metabolizmamız değişiyor diye düşündüm. 6 haftalık bebek de göbekte görünmez herhalde 😂
yadeee Diamondstallion yok kesinlikle öyle bir şey bence de bebek çok küçük. Regl olmadık ondan da olabilir şişkinlik