Kayaakk Merhaba devlet hastanelerinde detaylı ultrason yok mu ücret vericek durumda değilim şuan bu ay fazla açıldım zamanında geçirirsem yaparlar mı bilmiyorum devlette yaptırn oldu mu ben üni hastanelerine sordum ücret alıyorlarmış
mervedmrcn Kayaakk Sakarya eğitim araştırma hastanesinde yapıyorlar benim 22. haftama randevu oluşturdu doktorum
Alya06 Kayaakk ben Ankara şehir hastanesine gidiyorum detaylı ultrason var hatta haftalar öncesinden randevu verildi bana
Sedagoktugg54 Kayaakk Devlete eğitim araştırmaya gidiyorum yapılan hiç bir teste ücret ödemedim iki test detaylı ultrason gibi
1Demett devlette arastirma hastanesine gidiyorum ikili taramayi yaptırmıştım orada eylülde de detayli var parada sadece 150 lirami ne aldilar
Kayaakk 1Demett bizim kide araştırma ama yapmıyorlar bende anlamadım ne yapıcağımı sizinki hangi hastaneydi
Kubosh Kadın doğumdan soyle detayliyi burda yaptirmak istiyorum diye perinatolojiyi sana acsinlar randevu al orda yapılıyor bende devlette yaptiricam perinatolojiye randevu zor bulunuyor o yüzden hizli olman lazm doktorunda o bolumu sana acmasi lazm tabi
Kayaakk Kubosh açtım sana dedi ama bilmiyorum bulamadım sorduğumda bizim hastanemizde yok dedi hemşire doktor söyledi dedim neden öyle söylemiş ypk ki dedi randevu alırkende detaylı usg yapılmıyor yazıyor
Rabiamina Kayaakk sakaryada alınmıyor. Ben devlet hastanesinde para istendiğini sizden duydum ilk kez
Kubosh Kayaakk sen sehrini seç poliklinik bolumunden perinatoloji üniversite, araştırma ve sehir hastaneleri yapıyor randevu yoksa bildirimleri aç geri dönüyorlar olusunca boşluk.
Kayaakk mervedmrcn istanbul dayım ben ama bende detaylı usg yapılmıyor diyor hastanede yani eğitim araştırma birde doktor açtım gidersin dedi ama anlamadım
Kayaakk Kubosh randevu var var ama detaylı yapılmıyor yazıyor ben alır giderim birde yapmazlarsa boşu boşuna gidicem eğitim araştırma hastanesi birde bana çok da yakın değil
Kubosh Kayaakk yani perinatolojinin olayi o ztn ayrintili usg yani detayli dediği nasıl yapilmio 😂 çok saçma bi kac doktora daha sorun o zmn aynı gün ayni hastanede bide kadin doguma alin o sizi yonlendirsin randevu varmis ztn
mervedmrcn Kayaakk doktoruna sor istersen nasıl bi yol izlemen gerektiğini benimki direkt bi kağıt verip radyolojiye yönlendirmişti onlarda randevu oluşturdular hemen
Mervealya1992 Kayaakk devletlerde detaylı yapıyor mesela kadın doquma git detaylı ıcın perınolojıyı acsınlar sende randevu bulabılırsne alman lazm ama vunun ıcın acele etmen lazm devlette perınoloji bulmek aşırı zor isranbul givi biyerde hastane bulmak kolay aslında bisürü var esenler kadın doqum falan bakıuordu mesela
Kubosh ayseheyecanli farketmez kadin dogumcunun acmasi yeterli sanırım o bölümü riskli gebelerde açılıyor emin olmak icin normalde detaylı (ayrıntılı usg) çekiliyor iste