Htccndn Kızlar 31+3 günlük hamileyim bebek odasını yeni düzenlemeye başladım bugün oğlumun çamaşırlarını yıkadım ütülicem ama sizce yatağının nevresimlerini yıkayıp sersem çokmu erken olur fikirlerinizi bekliyorum 🥰
Aylaa123 Htccndn bence erken olur bende herşeyi yıkayıp ütüledim kaldırdım son zamanlar sericem toz olmasın diye
1bebe1meow Htccndn Erken bence canım tozlanacak ister istemez 36. Haftanda o ters şeylere başla ki zaten omu yapmadan doğursan bile nedir eve gelinince iki dk da serilir yeterki yıkanmış ütülenmiş olsun ❤️
Bbuusra Htccndn Son zamanlar zor oluyor, karnın iyice ağırlarşmış oluyor. Yıka temiz temiz ser, üzerine de başka çarşaf ört toz falan olmasın. Bence hazırlıklı olmak daha iyi. 🌸
Htccndn Bende bir yandan erken olur diyorum sonra diyorumki ya birden doğumum gelirse Allah korusun diyorum kararsız kalıyorum 😂
Htccndn Hases mobilyasını alalı baya oluyor 3 aylık felandım aldık kurdurduk ama hiç bir şeyini hazırlamamıştım daha bugün başladım hazırlamaya 😂
Htccndn 1bebe1meow haklısınız bugün kıyafetlerini yıkamıştım yarında nevresimlerini yıkayim kaldırim dolaba ozaman 🥰
Htccndn Bbuusra şimdiden temizlik yaparken zaten nefes nefese kalıyorum ilerleyen zamanlarda nasıl olurum hiç bilmiyorum zaten 😂
Bbuusra Htccndn Pas pas yaparken yarım eğildiğim halde midem ağzıma geliyor gibi olurdum, birkaç parça ütü yapayım ayakta sonra gider yatardım. Normalde dayanıklı biriyim ama hamilelikte başka bir ben oluyor 😂