Masal7778 Kizlar dün kötü bir olay yaşadım bir 5 dakika kdar resmen sinir krizi geçirdim elim ayağım titredi komşumla kavga ettik o bana bağırdı ben ona bağırdım sinirle korkuyorum 9 haftalık gebeyim bebeğime birşey olmuş mudur
Mervealya1992 Masal7778 sanmıyorum cnm burda ne postlar okudum ben eşiyle kavga edenmı dersı. İtiş kakış kavga edenmı dersın Allah korur merk etme darbe almadysan
Minigiim-vebenn52 Masal7778 çok yaşadım bu durumu bişi olmamıştır Allahın izniyle korkma etkileniyo tabi bebek ama suan daha çok yeni korkma o yüzden
Moz Masal7778 hayır vermez youtube da çokça açıklamalar var izleyin hatta hekimlerin videoları.Öyle olsaydı köydeki nenelwrimiz falan patır kütür düşük yapardı heralde.
cLearQueen Masal7778 aynısını yaşadım sinir krizi gecirdim agladm kendimden gectim titreme krizleri geldi falan…icime sinmedi ertesi günü doktora gittim… bisey olmaz Allahın izniyle, insallah bir daha kotü olaylar yaşamazsın
Masal7778 Kizlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim yarın doktora gideceğim inşallah bişey yoktur ilk bebegimin de kalbi durmuştu o yüzden bu kadar evham yaptım .