nesibeozer Kimlerin akşam bulantısı var? Genelde sabah bulantı olur derler ama ben sabah gayet iyiyim kahvaltımı güzelce yapıyorum ama 4-5 den sonra midem hafiften bulanmaya başlıyor ?
Mervealya1992 nesibeozer bende sabah 9dan aksam 9a kdr bulantı oluyordu 9dan snra sankı hemıle degılım garip yaa 13 haftayım kurtıldum
Lidyaumay nesibeozer hep akşamları işten gelince yaşadım oda 2 3 kere kusma sadece yemek yemeden yada yemekten sonra oldu kokulara karşı hassasiyetim var o midemi bulandırıyor gündüz bişey yok 10+6 haftadayım
Laviniax54 nesibeozer Aynısını ben de yaşıyorum akşamları kötü oluyor midem ve ara ara kusuyorum çok garip
nesibeozer Bir kaç gündür başladı çok şiddetli değil ama acaba artarmı bilmiyorum ya yinede bunada şükür
Beyza_12 nesibeozer benimde sabah bulantım çok az olur akşam 4 ten sonra berbat oluyorum 12 haftalık oldum ikinci gebeliğim ilki de böyle geçmişti doğuma kadar sürüyor bide benimki ekşi yeşil elma bide salatalığı hafif tuzlayarak yemek rahatlatıyor biraz beni
Mltmzngn Beyza_12 benim de akşam bulantılarım başlıyor. Cinsiyeti nedir sizin bebeklerinizin 🥰 Acaba bulantı zamanının cinsiyetle alakası olabilir mi diye düşündüm. Cinsiyet tahmini yapıyorum da sürekli 🐣
Beyza_12 Mltmzngn benim ilki kızdı ikincisi erkek ikisindede aynıydı tek farkı kızımda doğuma gittiğim gün sabah bile prilam içmiştim o kadar uzun sürdü bu gebelikte 4.5 ayda bitti çok şükür