Esra7261 Aygun1995 yani bu durum bir Türkiye’de var sanırım. Şimdi siz bunu yazarken düşünce ve fikir özgürlüğünüz oluyor ama ben bana doğru gelmediği için kibarca yorum yaparken ne işin var burda oluyor. Ben yetişkin bir bireyim hanımefendi. Hür’üm ve kendi irademle her konuda düşünce ve fikir sahibi olabilirim. Topluma açık yazılara da girer saygı çerçevesinde düşüncemi yazarım! Bunun için sizden iZin alıcak değilim asla. Bu arada zaten iki seçeneğiniz var. Yani merak gidermek filan değil bu ya kız diceksiniz ya da erkek. Ki yorum yapanlarda siz olmadan da bu iki seçeneğin farkındalar!
Mlkkyblt Esra7261 Pardon da rahatsız olduysan hiç yorum bile yapma biz burada eğleniyoruz amaç sohbet muhabbet seni geren bir konuysa eğer muhatap olmazsın olur biter bilmem anlatabildim mi..
Esra7261 Mlkkyblt bişeyler anlattın ama ne anlattın acaba? Ben hanımefendiye yazmadım başka bir arkadaşa kibarca ben inanmıyorum. Bence yapılmamalı çünkü koz veya erkek denilince insan heves ediyor doktor da tersi çıkınca hayal kırıklığı yaşıyabiliyor insan dedim. Tüm yazdıklarım bu. Ve post sahibi sanki hakaret etmişim gibi bir tavra girdi. Yani sizinde bu şekilde tepki vermeniz çok saçma. Ben kimsenin eğlencesine karışacak değilim sonradan hayal kırıklığı olup üzülmemek adına fikrimi söyledim
Ozgeliz Aygun1995 29.05.1993 son adet tarihim 16.11.2018 Çin takvimi mi yapıyorsunuz 🤗 ? Oğlumda tahmin Doğru çıkmıştı bakalım bunda doğru tahmin olacam mı Rabbim bilir sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah Tüm annelerin 🙏🏻 ❤️
Sirincili Aygun1995 26 yaşındayım Aralık 2018 hamile kaldığım ay :) çok merak ediyorum uykum kaçtı 🥰🥰