Moonsherose87 Deletedmom112 napalım umut fakirin ekmeği bizde sıraya girdik Allah rızası için bi deyiver gı😃
Selin123 Deletedmom112 ayen öle oldu malesef ben biliyom zaten de bakıyım biliyor mu gerçekten nasıl hesaplıyor öğreniyim dedim yanıldı bende
Deletedmom112 Aygun1995 inşallah erkek olur. Sağlıklı olsun da. Ki eğer doğru çıkarsa sana her aklıma geldiğinde dua edicem buna emin olabilirsin 🤗🌼 hakkini helal et 🐦💚
Deletedmom112 Moonsherose87 ikinci erkek diyen oldu ve hep erkek olsun istiyorum ama hayırlısı 🤗🤗 gönlünüze göre versin rabbim 💚
Moonsherose87 Aygun1995 kız bekliyom halen bacım bi banda deyiver 15 Eylül yaşım 1987 bu son uyuycam haydi gari😃
Zeynepakgul16 Aygun1995 bende hala bekliyorum atladınız yoğunsunuz farkettiğim kadarıyla 95 doğumluyum 4 kasım son adet tarihim cevaplarsanız sevinirim
Moonsherose87 Deletedmom112 bende ikinci erktk olsun istiyorum ama takdiri ilahi herkese dilediğini verir inşallah 🥰
Deletedmom112 Moonsherose87 amin canım inşallah 😊 battaniye örüyorum mesela mavi renk. O kadar kaptirdim kendimi gerisini dışın😊😊💙