pamuk1628 kızlar ovulasyon testi ile pik yakaladım burada paylaşmıştım o günü değerlendirdim ama ertesi gün çatlama oldu o günü değerlendiremedim :( bu durumda tutma ihtimali ne oluyor hangi gün daha önemli yumurtlama günü ile hamile kalan var mı
reyhan_t pamuk1628 yumurtlamadan önceki gün ve yumurtlama günü baya önemli. Ertesi gün de değerlendirilse iyi olur tabi ama şart değil
Buseemm pamuk1628 her iki gun de onli ama sen o günü degerlendirmissen yine de skinti olmaz diye düşünüyorum cnku sprem rahimde 3 gün canli kalabiliyor diye biliyorum ne kdr dogru bilmiyorum fakat bu sekilde biliyorum ben 😊
Kubraylvc Ben kızımda çatlama günü tek birliktelikte kaldım bundada pik ve sonraki gün değerlendirdim yeni hamileyim daha
pamuk1628 Kubraylvc hayırlı olsunn bizler içinde dua eder misin canım hamişlerin duası kabul olurmuş :)
Elifffelisss pamuk1628 bende aynı durumdayım bat 31 agust beklemedeyim hala :) ama bence 3 gün kaldigi için vücutta yumurtlama günü de olsa olur , tutacaksa tutar illaki
Elifffelisss pamuk1628 kasık ağrım var sadece ara ara gelen bir haftadır da beyaz bir akinti görüyordum başka birsey yok bilmiyorum göreceğiz canım sende varmi ? 😍
pamuk1628 Elifffelisss güzel haber verirsin inş canım benim henüz yeni yumurtlama oldu bat 12 eylül :)