mucizemgelsin61 Evde temizlik yaptığım zaman sanki bebek içimde habire hareket ediyor ben hareket halinde olduğumda odamı hareketleniyor ama dinlenme moduna geçtiğimde o kıpırtıları hiç hissetmiyorum
Aylaa123 mucizemgelsin61 ben temizlik yaparken hareket ederken etmiyor toplanıyor bir kenara oturunca yada yatarken hareket etmeye başlıyor
Tutaste_ mucizemgelsin61 ben uyuyp uyanınca bakıyorum hareket ediyo günaydın diyo bana 😀😀 temizlik yapınca hiç hissetmiyorum ama hareketini
Mervealya1992 mucizemgelsin61 tam tersi ayagımı uzatınca bısyler oluyor 😂 yani şimdi benm ıkıncı bebegm balık süzülüyor givi oluyorda ilk bebegmden bılıyorum hep ayagımı uzatıp dınlenınce kımıldardı
mucizemgelsin61 Aylaa123 Yaaa🥰 kuzu ne güzel daha net hissediyorsunuzdur kaç haftalık peki gerçi benim daha küçük 16 haftalığız acaba yanlışmı hissediyorum diyorum ama yok karnımda bi hareketlilik oluyo
mucizemgelsin61 Mervealya1992 Allah allah herkez tam tersini dedi 😂😂 benmi yanlış algılıyorum acaba bilemedim
Aylaa123 mucizemgelsin61 30 haftalığım😇 16 da bence ayakta hareket halinde hissedemezsiniz gibi anca oturup yatarken seyrek pıt pıt hissedersiniz
mucizemgelsin61 Aylaa123 Ooo maşallah 😍😍 Dimii olabilir ben yanlış algılıyorum demekki birazda huzursuz temizlik yapıyorum yaparken belki psikolojik bilemedim evet evet yatarken bazen dediğiniz gibi pıt pıt hissediyorum zaten
Aylaa123 mucizemgelsin61 bencede psikolojik hareket hissediyorsunuzdur erken çünkü anca yatarken felan bi kımıldanma olur ondada zaten hergüm hissetmezsiniz düzensiz hareket eder bir gün eder 3 gün etmez gibi 😊