Silaybooo123 sispsmnr biraz çekmesi gerekiyor öyle gelir anca ya da elektrikli göğüs pompası ile sağım yapın sonra emmeye başlar
Arelmom_ sispsmnr hayır sakın hiç takılma evladın için bakma benimde etrafımdakiler çok karışıyor herkesin her şeye bir yorumu var ya lafımı esirgemiyorum yada içimden şarkı söylüyorum
sispsmnr Hulo2105 çok iyi yapmış eşiniz insan bu süreçte çok hassas oluyor. Ki bana gelmiş sinirlendim canım sıkıldı emmiyor ya süt gelmiyor diyor ya benimde çok canım sıkılıyor hemde lohusayım dedim ki ben daha dün 5 de doğum yaptım
Hulo2105 sispsmnr kendinin herhalde sütler fışkırdı ne kadar ayıp. Sen deden sütüm yok onların demesi lazım kızım daha yeni doğum yaptın erken gelir diye ama nerede süt olmasa sanki sevincekler. Şimdi kvalidemle konuşmuyorum çok şükür bana da küsmeye bahane oldu
Sazakx1834 Arkadaşlar bestlak damlayı alın ben ilk dogumumda cogalmisti çok gzl süt arttırıyor haberiniz olsun tavsiye ederim
sispsmnr Arelmom_ çok şükür bugün emdi bebeğim gecedeb belli mama vermiyorum 😊 teşekkür ederim motive ettinix iyi geldiniz 🦋
Sevdabrs sispsmnr kimseyi dinleme bosver sen kendine bak 🌸🌸 her anne kendine ozell suan hassassin stres yapip sutunun gelmesini engelleme bide sut arttirici damlalar var bestlak gibi doktoruna danisip ondan alabilirsin cok faydasi oluyor
sispsmnr Sevdabrs o damlayı aldım bugün çok şükür sütüm geldi ama bebeğim memeyi reddediyor ne yapsam emmiyor ağlama atağına giriyor . Sağıp veriyorum alması için ne yapmam lazım bilmiyorum
sispsmnr Hulo2105 Bebeğim bugün çok şükür emdi beni mamayı vermiyorum artık 😊💪🏻teşekkür ederim motive ettiniz iyi geldi
boraninannesi_ Bende de ilk 48 saat hiç süt gelmedi, şuan 5.gündeyim tek sağımda 10 cc süt gelmeye başladı bestlak damla kullanıyorum bence ise yaradı, 3 saatte bir sağım yapıyorum aksatmadan
cerennncee Silikon uçla tutuyorsa o şekilde dene ama sakın sakın stres olma, sağımla sütünü arttırmaya çalış bebeğin de silikon uçla tutarsa sütün gelir zaten.. bazen de ne yapsan olmuyor o yüzden kendini hiç hırpalama stres yapmadan elinden geleni yapmaya çalış
Moonfaced sispsmnr Elektrikli süt sağma makinesiyle 1 saat arayla 20 dk sağın hem sütünüz hem göğüs ucunuz çıkar
boraninannesi_ sispsmnr bazen hemen emmiyolar sanırım :( ben daha bebeğimi hiç kucağıma alaamdm yogun bakımdano yüzden bi sey diyemiyorum
sispsmnr boraninannesi_ ya öyle mii inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz yavrunuzs 🙏🏻neden yoğun bakımda geçmiş olsun
boraninannesi_ sispsmnr amin canım insallah 35+5 erken dogum yaptım solunum sıkıntısı oldugu icin kuvose aldılar