Haticehasan7 merhaba 3 gün önce idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı anında bugün kan verdim bthcg değeri 1,10 çıktı neden böyle oldu sizce ?
DENIZ_55 Haticehasan7 çünkü artık testler yanılma payı çok gösteriyor benim başımda geldi kabullenmesi zor ama en doğrusu kan b3n ondan buyana kan verdim hep bide ginun gectimi şüphen varmi rabbim gönlüne göre versin inşallah
myangelson Haticehasan7 testlerde çok yalancı pozitif çıkıyor maalesef benim de başıma çok geliyordu. En güvenilir prodoctor ve predictor testleri hiç yalancı pozitif gormedim
Hulo2105 Haticehasan7 prodoctor en iyisi eczanede yoksa trendyoldan çoklu var ondan al. O kadar çok yalancı pozitif görüyorum ki burda üzülüyorum nasıl hatalı çıkar ona da aklım ermiyor
Ftrhn Haticehasan7 aynısı başıma geldi 3 tane üst üste pozitif test çıktı days doctor marka. Ama maalesef kan negatif adete 6 gün var. 😢 Days doctor hatalı çıkıyormuş
Haticehasan7 DENIZ_55 hayır günüme daha 6 gün var ama niye böyle oldu anlamadım hayırlısı olsun bi tane yavrum var rabbim isteyen herkese nasip etsin
Psk1998 myangelson reglimden 1 gün önce yaptım ince hayali bir çizgi çıktı predictor testte 280 tl verdim bir tanesine tekrar reglimin ikinci gecikme gününde başka test yaptım negatif çıktı bat 24 regl hala gelmedi
Zehraartar @Haticehasan7 gününüze daha var ise bekleyin gün 1 2 geçince tekrar kan verin eğer regl olmaz iseniz valla herşey de yanılma payı var benim kan sonucum ilk yüksek çıktı sonra 1.20 çıktı kimyasal dediler sonra bi türlü regl olmadım gidip kan verince 6 haftalık gebelik ortaya çıktı yani bu işler kısmet gün geçince daha tam net belli oluyor geç döllenme falan da olabiliyor çünkü Hakkknızda hayırlısı olsun inşallah 🙏