Melshn Karınlar kaçıncı haftada büyük gözüküyordu acaba? 12.haftyala büyümeye başlayıp şuan 14. Hafta, 4.ayın içersindeyim ve karnım 5 aylık gibi :)))
Merve-metin Melshn 12.haftada büyümeye başladı şuan 14+5 5 aylık gibiyim 🤦♀️ kıyafetlerimin hiç biri olmuyor bol elbise giyiyorum sürekli hamile pantolonları da büyük geliyor ne giyeceğimi şaşırıyorum valla artık
Ebbruc Melshn 19.haftadayım 35 haftalık kuzenimle aramızda 1-2 hafta fark var gibi ama bakalım ilerde nasıl olacak 🥲
Mervealya1992 Melshn bende 13 haftayım kılom oluştu ben kıloyu aşırı sevıyorum cnmu hayatm boyu ca 45 kgyı gecmedım hamılelıkte 45 ile kalıyorum 65 le dogurmustum hayatm bynca kendımı okdr kıloda gormedm oyusden sevınıyorum hamıleyken kılo almaya tabı doqunca vermek şartıyla 😂
Melshn Merve-metin demekki normal bnde diyordum acaba ben mi çok yemekten göbek yaptım bu haftada böyle büyük gözükmesi normalmi diye :)
Merve-metin Melshn normal canım hele ki iç karnın darsa direk erkenden çıkıyor karnın içi genişse hamile olduğun 7.aydan önce belli olmuyor dışardan bakıldığında ama dar ise dışardan bakıldığında hemen belli oluyor benim arkadaşım mesela 7 aylık hamileydi karnı hiç belli olmuyordu :)
Merve-metin Melshn bak bu karnım geçen hafta çektiğim bir fotoğraf doğuma kadar davul gibi olacam belli ki 😂
Merve-metin Neferut siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar ben şuan 14+5 5 kg aldım şimdiden doktorum kilona dikkat et şimdiden bol bol yürüyüş yap dedi kiloma nasıl dikkat edecem bilmiyorum sağlıklı besleniyorum ama sık yiyorum sanırım ondan doymuyorum asla 🤦♀️ karnım doydu diyorum 2 saat geçmeden tekrar acıkıyorum ara öğün yiyorum ama fayda etmiyor
Neferut Merve-metin ben 15 kilo aldım maalesef 😅 benim de elimde değil sanki günlerdir yemek yememiş gibi acıkıyorum. Bir sonraki kontrolde doktorla papaz olacağız belli 🤦🏼♀️
Merve-metin Neferut evet kesinlikle papaz olacaz doktorla 🤦♀️ en son kilo ölçümü yaptığında 12 haftalıktı bebeğim 4 hafta sonra geleceksin dedi yüksek ihtimalle kilo aldım yine kilo alımına özellikle dikkat et diye söyledi ama elimde değil çok acıkıyorum abur cubur yemiyorum bide
mervedmrcn Melshn kimisinin iç karnı büyük oluyor o yüzden dışardan belli olmuyor kimisinin de iç karnı küçük olduğu için hemen belli oluyor. Benimde 18. Haftada 6 aylık gibi mesela😂