a-a-my-h_dmr sonsuzmasalim benim de 14 kaldı inşaallah bakalım kim doğuracak haberdar olalım ümitlenelim birbirimizden 🤗😀
KlncA ZeytinK bizim de son 5 gün seninle aynıyız ağrı sancı nişan açılma kanala girme hiçbişey yok 😂 Oluruna bıraktım sadece arada evde çömelme hareketi yapıyorum bir de hurma yiyorum. Hiç kendimi paralayamam elbet çıkacak bu çocuklar içeriden 😁
Snnddhbdbdnr Son 67 gün ama babası çok sabırsız ilk olduğu için Hamileliği 36 haftalık sanıyordu 40 olduğunu öğrenince surat bi düştü 😂😂
Shrydn ZeytinK erken dogum donmesiyle alakalı olamaz. Normal hamilelikte 30 haftaya kadar çoğu bebek donmuş oluyo.
Selale_bati Hulyaaaaa75 kucuk parmagim top gibi olmus yere cok basinca morariyo ayaklarim sendede oluyormu? Doktor sorunun yok diye neden bogle bilmiyorum
Hulyaaaaa75 Selale_bati canm bende acima yok ama kuzenimde var oda 37 haftalk korkma yani odemden kaynakliymis
ZeytinK Ben hala doğurmadım 🤣 son durumu bildiriyorum ... bugün kontrolüm vardı sancım cıkmadı acılmam yok bebek kanala girmemiş yumuşama yok baş aşag yatıyor sanırım yeri cok rahat gelesi yok cok nazlı bu kız 🤷🏻♀️ Salı gününe kadar doğmasını umud ediyorum eger salıya kadar da gelmezse salı tekrar kontrolum olucak Doktorumuz salı günü konusucaz ama haftaya doğucak dedi yani muhtemelen suni sancı 😐 tek dilegim 4 gün icinde doğması Amin ❤️🙏🏻