Anneolmak543 busraanneoluyor banada bakabilir misiniz doktor bacakları kapalı deyip cinsiyet söylemedi
Burcu-2634 Anneolmak543 ben ultrasondan pek anlamıyorum hissettiğimi söylüyorum seninkini kız hissettim 🙂
busraanneoluyor Kralereeed resimde pipisi çok belli bnce benimde ikinci.gebeligim kızımda böyle değildi indan.anladim ama.hayirlisi olsun 😍😍
Kralereeed busraanneoluyor ilk gebeliğim ve ayırt edemiyorum haliyle böyle tecrübeli anne de bakınca bir bildiği vardır o zaman diyeyim 😍 gönlümden geçen de o hayırlısı olsun insallah ♥️🙏
Kralereeed 2princessmother ay canım nasıl öyle düşündün kendin ultrasonlarınla mı karşılaştırdın , o kadar merak ediyorum ki ama burada erken söylenmiyor üç hafta var daha söylemelerine çok merak ediyorum
2princessmother Kralereeed kafa yapısı erkek canım ☺ nubu da erkek Öğrenince etiketlersin unutma 🌸🐣 sağlıkla al kucağına
busraanneoluyor Kralereeed başta sağlıklı eli ayağı düzgün aklı dengesi yerinde hayirli bı evlat olsunlar bizlere 😍🤲🏻rabbim gönlünüzden gecni hakkınızda hayırlı etsin inşallah 🤲🏻♥️