Seymarda Fekf benim tuttu ama düşük yaptım 6. Haftada canım insallah sen sağlıkla alırsın kucağına 🤲☺️
mom28_ Fekf iki aşılamamda tutmadı herseyimiz normal oldugu halde 3. Aşılama için regl olmayı bekliyorum başta demişlerdi aşılama sansı genel olrak herkeste düşük diye ama umutsuz olmayalım yinede Allah bilir tutanlarda var çünkü neden onlardan biri olmayalım ki olumuz yazmama ragmen 3.aşılamayı yaptıracam bakın umut hep var çünkü
Qwert2211 Fekf bende aşılama sürecine girdim canım ilk oluyor. Gonal f kullanıyorum nasıl bir yol beni bekliyor bilmiyorum
Cambardak__ Mamacitaa95 aşılama sonrası ne zaman ilişki önerdiler acaba ? Bana bisey demediler de o yüzden soruyorum
Edosca Ebruzeynepmibik banada aşılama yapacaklar acaba süreç nasıl ilerliyor şuanda gonal f kullanıyorum
Ebruzeynepmibik Edosca yumurtalar büyüyor doktor belli zamanda kontrol ediyor, duruma göre ilaca devam ediyorsun sonra çatlatma iğnesi yapıyorsun doktorun dediği saatte hastanede aşılamanı yapıyor, eşin de o gün sabahı örnek veriyor sonra beklemede kalıyorsun