momy_95 12 haftalık hamileyim daha doktoruma sormadım ama hamilelikte lazer epilasyona giden var mı sizin doktorlarınız ne tavsiye ediyor 🫠
Mii momy_95 genitale izin vermiyor doktorum ama koltuk altı vs ona izin vermişti en güzeli doğumdan sonra gitmek
Betul-97 momy_95 Ben gidiyordum hamile olduğumu öğrenince doktorum gitme dedi zaten hormonlar da değiştiği için gitsen de pek fark etmez benim yüzümde erkek gibi kalın kıllar çıkınca birkaç kez yüzüme gittim yine de hormonlardan çokta etki etmedi şimdi lohusayım normal düzenime girince tekrar gideceğim
atarliFrida momy_95 valla benim gittigim dermatolog hamilelikte yapmiyoruz dogumdan sonra hemen gel dedi. Ki kadın para kazancak yani ona rağmen
Tugcelikk Ben 9 haftalık hamileyim benim doktorum koltuk altıma bacağıma izin verdi ama göbek ve genital bölgeme üç aydan sonra yapacaksan yap şu an yapma dedi ben evde yapıyorum lazer gene de bir tedirginim koluma falan yapsam mı diye
gul-vii momy_95 Doktorum vucudun hic bir bölgesine yapilmaz dedi lazercimde ayni sekilde. Dogumdan sonra devam etseniz daha saglikli ve garanti olur bence ..
Cosimaniehaus momy_95 ben evde lazer cihazımı iki kere kullanmıştım hamilelikte ama sadece koltuk altıma. Bu konuda net bi bilgi yok maalesef. Yapılmasını tavsiye etmiyorlar riske atmamak için.