Asya1212 Hanımlar Şanlıurfada ki doğum ücretlerin fiyatlarını öğrenebilirmiyim hangi hastane ne kadar istiyor lütfen yardımcı olurmusunuz doğumuma az kaldı ona göre hastane bakıyorum lütfen bakabilir misiniz
yokusbebek Asya1212 Ben Nev hospital’da yapacağım 23 bin. Ama aynı hastanedeki diğer doktorlar daha uygun sanırım. Benim doktorum Perinatolog.
BeyzaGnes12 Asya1212 lotus hastanesi 15 bin sezeryan normal dogum 8 bin ssvd 30 bin (yarın doğum olcak nasipse net öğrenir yazarım
Gizyy Asya1212 biz de bir ay önce nev hospitalde 28bin ödedik sezeryan için. Ama benim doktorum hastane doktoru değildi özel klinikti hastane doktorlarının farklı olabilir ücretlendirmesi
Tubakrgn000 Asya1212 şanmed hastanesi özcan bey normal 10 sezeryan 18 fiyatta anlaşırız demişti asistanı meydan hastanesi yaşar bey normal 6 veya 8 Di tam hatırlamıyorum sezeryan 14 dediler
Asya1212 yokusbebek bende orda yapmak istiyorum ama fiyatını bilmiyorum diğerlerinin fiyatını hiç duymadınız mı
Didemmma yokusbebek merhaba hangi doktor ve kaçıncı gebeliğiniz bende gidiyorum oraya çünkü emre beye
Rbiabs yokusbebek ne zaman yapacaksınız acaba ne zaman için anlaştınız ben dr aralıkta yapcam sanırım da emre hocaya karar verdim doğuma ama.muayeneyesi pahali diye su an gitmicem ne zaman gitmeliyim sence
yokusbebek Zeynepci012 Hayır. Sigortamız var. Doktorum perinatolog ve Urfa’da tek olduğu için biraz fazla ücreti.
Zeynepci012 yokusbebek çok üzülüyorum aşşırı para ben özele gidiyorum devletede özeldeki doktorum zam yapmış sezeryan 28 olmuş sigortalı sigortasız ise 18 bu fark beni çok üzdü🥺 bende devlete karar verdim birecikte özel doktor yok
yokusbebek Asya1212 Bence bir an önce karar verip gidin. Çünkü bazı hastane/doktorlar hafta ilerledikçe sizin sürecinizi bilmediği için kabul etmiyorlar doğumu.
yokusbebek Zeynepci012 Ayy çok afedersiniz anlayamadım sigortalı 28, sigortasız 18 yazmışsınız tam tersi olması gerekmez mi?
cucunns12 Gizyy hastaneden memnun kaldınız mı hemşireler odalar temizlik gibi konularda 🩷bende orayı düşünüyorum
yokusbebek Zeynepci012 Özeller uçmuş durumda maalesef 😔 Biz de ilçeden gidip geliyoruz. Zorladı ama az kaldı çok şükür. 3 hafta sonra kavuşuyoruuz
Asya1212 yokusbebek hangi ilçeden gidiyorsunuz bende ilçedeyim gidip gelmek baya zorladı doktorumu bulamadım özeller o kadar pahalı ki normalde gün almam lazımdı ben hala doktor bulamadım
Gizyy yokusbebek aaa öyle mi ben de kontroller için Viranşehirden gidip geliyordum ☺️ ben doğurdum ama çok şükür darısı size 😊