Asli98- Kızlar detaylı ultrason için en uygun zaman 21. Mı yoksa 22. Hafta mı? Ben 21 de gitmeyi düşünüyordum sanki yoğunluk olarak 22 de giden daha çok gibi geldi
Niloyaaaaa Asli98- 21 de gidenlerde var ama benim randevu aldığım Perinatolog son adet tarihimi sorup 22. Haftama randevu vermişti en ideal hafta 22. Hafta demişti 1 hafta daha sabredin isterseniz
Guzelanne56 Asli98- aradığım Perınolotolog 21-22 de yapıyoruz dedi ben randevu aldım 20+5 olucam ama son adet tarıhıme göre ve ultrasona göre 21+5 oluyorum ılk haftalar bıraz geç döllenme vardı
Asli98- Niloyaaaaa bende kararsız kaldım ya doktorum 21 de gidebilirsin demişti ama sanki yoğunluk olarak herkes 22 de gidiyor
Niloyaaaaa Asli98- evet insan gerçekten merak ediyor bir de detaylı olduğu için onların cihazları çok net gösteriyor yüzünü çok merak ediyordum bir şekilde sabretmeye çalıştım mecburen çünkü doktor öncesine randevu vermek istemedi 😅
Asli98- --Sevgi-- ben 21 22 net görünüyor diye biliyordum vardır bir bildiği ama doktorunuz 19. Haftada görmek istediğine göre
Niloyaaaaa Asli98- yok yok siz bekleyin 1 hafta 1 haftadır inanın damarları organları kalbi daha iyi gözüküyor 🌺
Canoski 20 +1 olcz perşembe gnu dktrmz o zmnaa verdi her dktr frkli cgryor canm dktrna gene deanismaandq yarar avr