snms Aysem56 ne güzel aslına bakarsan soğukkanlılıkta sanırm bende iyiyim suan sancılansam eşimin eli ayagına girer bilemiyorum belki benimde girer ilk doğum olunca ne nasıl olur hic bi fikrim yok 😂😂😂😂
Aysem56 Enguzelmucizem ewet bizim naz yapnamız gerekir bizim ağrımız oluyor eşler kendileri ön plana atiyorlar sanki onlar hamileymiş gibi
snms Enguzelmucizem ben bi ömür kullanırım bu doğum işini ben doğurdum sende doğur görelim falan diye 😂😂😂😂
snms Aysem56 ayy Allah sabır versin telaş etmesin diye son dakikaya kadar bende sakin kalmayı düşünüyorum duşumu falan alıp hazırlanıp doğuruyorum gidelim dicem heralde 😂😂😂😂
biricigimbebegim Enguzelmucizem ben hareketlerini hissedene kadar 10 günde bir doktora gidiyordum Ablam da diyordu neredeyse ultrason cihazı alacan diye 😂 Şimdi 23+1 iz çok şükür artık daha rahatım
RecebinEsrasi Enguzelmucizem hemde nasıl :)) benimki kız bide pek nazlı☺cinsiyeti ne sizin bebeğinizin😍
Enguzelmucizem RecebinEsrasi bizimki de kizz çok cektirdi ilk haftalarda göbek adi kesinlikle nazlı 🤗☺
Irmakdkm Enguzelmucizem aramızda mı iki hafta var . Amin Allah sağlıkla kucaklarımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin🙏🏼💙
RecebinEsrasi Enguzelmucizem tam isminin prensesi olacak desene😅bu senenin kızları hep böyle galiba🤷♀️😂Allah bizlere bağışlasın canım😍
Drsnbyfatma Enguzelmucizem canım 25+4 üm hafif kışırdıyo sadece Tek tük tekme 🤲🏻İyi olsun da ilerleyen zamanlarda da daha net olur 😍