Aylaa123 Anonimanonim sizde rahat olun bence ne kadar çok kafanızda kurup birşeylerden korkarsanız başınıza gelme ihtimali o kadar yüksek olur en iyisi zamana ve akısına bırakmak
DmlMrt8 Anonimanonim bugüne kadar bende inanmıyordum . Ama bugün ilk kalp atışını duydum bir anda değişti tüm duygularım 🥰 rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Anonimanonim DmlMrt8 normale göre erken duymussunuz burada hep görüyorum 7.hafta yazıyo çoğunluk Ne güzel ama🥰 hayırlı olsun💐 sağlıkla kucağınıza alın insallah🫶🏻
DmlMrt8 Anonimanonim evet bende hiç beklemiyordum 🥰 çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏 Allahım isteyen , bekleyen herkese de yaşatsın bu duyguyu ❤️
Anonimanonim Moz daha erken canım belkide suan 4+1 sin Benim mesela ilk basta neredeyse bir hafta oynuyordu son adet tarihine göre. Haftaya net görürsün 🙏🏻
Burcu_Bay Anonimanonim hayır hala devam ediyor. Bugün düşük korkusu yaşadım kanamam var fazlasıyla lütfen dua edin
Anonimanonim Burcu_Bay ilişki yaşadınız mı? Bende ilişki sonrası oldu hala kahverengi şeklinde devam ediyor
Burcu_Bay Hayır yapmadık birden oldu avuç içim kadar kan pıhtısı geldi düşürdüm sandım çok korktum hala kanamam devam ediyor ama kahverengi değil adet kanaması kadar çok :(