Anonimanonim benm ikinci gebeliğim ilk gebeligimde 6+6 da kese+bebek+ kalp atışı var denmisti ama küçük diye ses acmamisti aylik kontrolde gel demisti depremden sonra hamile kaldim ben .gecen sene .en son kese de bebek de nokta halindeydi yani bulantilarim devam ediyordu kusmalarim devam ediyordu dediginiz gbi göbüşüm bile cikmisti ki ben bunu bebek büyüdü diye biliyordum eşlerimizin düşündüğü gbi. Kontrole gittigimde kalp atisinin o haftada durdugunu soyledi doktor kocaman ve ici bombos bir kese nokta bile yok yani 10+4 de gitmistim kontrole. Neyse rabbim aldi onu benden. Veren de o alan da gene bu duygulari yasatti ona sukrettim. Kurtaj oldum anestzisiz.Onun uzerinden bir seneden fazla gecti martti hamile kalmistim gecen sene . Bu sene de temmuzda ogrendim hamile olduğumu çok şükür korkularimin oldugunu soylereyek iki üç haftada bir gidiyorum kontrolllere. Onlarda sagolsunlar anlayisla karsiladilar korkumdan dolayi. Hic yok demediler muaynede. O kalp atisini duydugumda o kdr degisik oldum ki aglasam aglayamadim uzulsem mi bilemedim cok karisik bi duyguydu yani su an hisstmiyoruz ama icimizde koccaman çok güçlü bi kalple atan (o sesi duydugunuzda anlayacaksiniz) bi can var ve o bizim bi parcamiz. Hala sasiriyorum. Ama cok seviyorum ve onu hsisetmeyi dört gözle bekliyorum galiba hsisedene kdr tam olarak annelik duygusu nedir anlayamacagiz:) bide simdiden dogum korkulari fln basladi düşünmemeye calsiiyorum. Hakkimizda hayirlsiiii kizlar . Rabbim hayirli evlatlar hayirli esler ve anne babalar olmayi nasip etsin bizlere 🌸🧿🤲( kb uzun oldu biraz )