selencinaar Hamileannem yatakta sağa sola dönerken zorluk, uykuda zorluk onun dışında rutin işlerime devam ettim kendimi yormadan böyle bir hafta idi yarında 18+0 oluyoruz Allah nasip ederse herkes bebeklerini sağlıcakla kucaklasın
cigdemusta07 Bende 16+5 sağ kasığımda biraz batma oluyor ama geçiyor iştahım yok miğde bulantısı ara ara sizin nasıl gidiyor 😊
Hamileannem cigdemusta07 benim bazen belim agriyo sağ tarafında hafif ağrı oluyo çok hareket etigimde iştahım benimde yok ama meyve çok canim istiyor çok meyve yiyorum iyiz bakalim
yuksell07 Hamileannem cinsiyetin nedir bende hep fres şeyler yemek istiyorum şekerli birşey yiyemiyorum hava sıcak buz gibi suya girmek istiyorum ama buz gibi dondurma şekerli gleiyor yiyemiyorum 🙈 geçen hafta bı dondurma yeidm burnumdan geldi miğde yanmasından sabaha kadar yatamadim
selencinaar Hamileannem yok ya hissetmiyorum böyle bi kıpraşma gibi oluyor ama ayırt edemiyorum işte 🫢
selencinaar yuksell07 ben mide ile alakalı hiçbir sorun yaşamadım 7.haftada biraz oldu sonra birdaha hiç yaşamadım
Lagertha46 Yarın 18 +0 çok düzensiz hissediyorum uzanınca oluyo genelde. Ama bel ağrısı ve arada karnımda hafif kramlar oluyo