Diladeniz2 Kızlar bir gebelik kaybımdan sonra şuan hamileyim 26 haftalık ve hem özelde hemde devlette takipliyim devlette hiç bir sıkıntı olmazken özelde sürekli bir sorun söylüyor ya plasentam aşağıda ya bebeğin suyu fazla ya bebek başını Rahime çok dayamış ! Perşembe günü devlette servikal kısalığım vajinadan 33 normal göbekten 40 mm ölçüldü dün özelde 31 ölçtü fazla ayakta durma dedi bu doktor beni deli edecek yakında ruh hastası olup çıkacağım çok memnunum ama neden sürekli olumsuz şeyler söylüyor ben anlamıyorum .
Diladeniz2 Diladeniz2 başka özel hastanede yok bu arada şehrimizde mecbur bebeğin yüzünü görmek için gidiyorum devlette malum bebeğin neresi neresi belli değil ..
cLearQueen Diladeniz2 ben de hem devlet hem ozel takipliyim doktorum en kucük biseyi de gorse söyler benim de psikolojim bozuldu
Biannelik Başka bir yorumda görmüştüm buna benzer, özeller herhalde daha fazla ilgileniyor gibi gözükmeye çalışıyor bunları diyerek 🤦🏽♀️, siz takmayın bnde 27.haftama girdim bebeği kasığımda hissediyorum sonra bi bakıyorum yerini değiştirmiş 😂
Diladeniz2 Biannelik Gerçekten kafayı yememek delirmemek elde değil hamile miyim ruh hastası mı edecekler bilmiyorum bu özeller niye böyle akıl erideremedim herkese mi aynı şeyi yapıyorlar
Diladeniz2 cLearQueen İnanın özelden başka bunu yapan yok özeller sırf daha çok gidelim diye yapıyor sanırım