Ezzdmr Elifkcs 7. Haftada başladı şuan 37 haftalık hala devam ediyor bazıları çok şanslı bence bu konuda ben malesef onlardan değilim 🤦🏻♀️
Beyza_12 Elifkcs ilk gebelikte 6. Haftada başladı doğuma kadar sürdü 😞şimdi ikinci gebelik yine 6 da başladı şuan 12 deyim hala devam ediyor mutemeln yine doğuma kadar surer
G_M_Z Elifkcs 6.haftada başladı 7 ve 8.haftada tavan yaptı hastanelik oldum hiçbir şey yiyemedim içemedim sürekli kustum serum takıldı şu an 9+5deyim şükür baya azaldı artık
Baby_B G_M_Z Benimde azalmisti bu hafta yeniden artti Prilam kullaniyordum ama o da bulantimi artririyor diye biraktim Simdi bulantim yok ama kusmam var 11.haftadayim
G_M_Z Baby_B ayyy Allah yardımcın olsun gerçekten zor🥹 ben ilacı bırakıp denemeye korkuyorum belki de şu an kullanmama gerek kalmadı ama cesaretim yok hiç yaşadıklarımı tekrar yaşarım diye 🥲benim de kusmalarım bitti hafif bulantılarım kaldı sadece
Beybi01 Elifkcs 7 haftada başladı 11 haftadayız kahvaltı hazırlayana kadar kusuyorum yedikten sonra geçiyor
lilyum_ Elifkcs 6. Haftadayım dün başladı bugün de devam ediyor. Aşırı derece istahım azaldı midem meyve dışında hiçbir seyi kabul etmiyor
Kiymetcetinel lilyum_ ben serum takviyesi yaptırmıştım 1 haftada hastanede yattım rabbim şifa versin inşallah mide bulantınız azalır geçer
Kiymetcetinel Elifkcs 1 ay 5 günlükken başladı tam 4 ay sürdü ayy 5 ayın sonunda yavaş yavaş normalleşmeye başladım
lilyum_ Kiymetcetinel aşırı yoğun değil ama hissettiriyor. Doktor bulantı için ilac başladı inşallah faydasını görürüm 🌸