Aslaninannesi_ gizem3435 Gizem hanım böyle sonuçlar alıp bebeği sağlıklı doğan çok tanıdığım var lütfen içinizi rahat tutun ve Allah’a sığının dua edin o olmazı oldurandır unutmayın 🙏
gizem3435 Aslaninannesi_ amniyosentez sonucu yüzde yüz olduğu için pek ümidim kalmadı açıkçası bu süreçte kendimizi alıştırmaya çalışıyoruz ama tabi herşey Allah’tan.. tek duamız sağlıklı bir evladımız olması. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 💕
Beyza_12 mertuvena bu şekilde çıkıp sağlıklı doğuran çok kişi var yanılma payı var bu testlerin içinizi ferah tutup dua edin yani aldiracaksaniz vs fetal DNA yada CVS yaptırın ama aldirmayacaksaniz sadece dua edin
mertuvena Beyza_12 aldırmak için değil ama ne olduğunu bilmek için fetal dna testi verdik.rabbim yardımcımız olsun ne desem boş kalıyor 😞
mertuvena gizem3435 32 yaşındayım bende. Kilomda var biraz. gizem3435 33 yaşındayım bende. Bende de yaş riski çıkmadı. Diğer 2 değer riskli çıktı. Umarım sağlıkla doğar çok zor bir süreç bende sadece ağlıyorum ve dua ediyorum.
gizem3435 mertuvena inşallah sağlıkla doğar bebeğiniz, güzel sonuclar alırsınız umarım. Ne desem boş bu süreçte biliyorum üzülmeyin desem de üzüleceksiniz. Ben bile hâlâ alışamadım. Rabbim yardımcınız olsun.
Aslaninannesi_ gizem3435 rica ederim ne demek elinizi karnınıza koyup Ya Şifa ismi ile şifa isteyin Rabbim yardımcımız olsun 🙏🙏
Zeyneppp16 Aslaninannesi_ çok sevindim canım rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin. Haber verdiğin için teşekkür ederim 🥰
Aslaninannesi_ Zeyneppp16 rica ederim ne demek sende gönlünü ferah tut Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏