Selam kızlar buraya çook pozitif bi doğum hikayesiyle gelmek istiyordum hep pozitif olmasada geldim hamdolsun serklajlı gebeyim ilk hamileliğimi rahim ağzı yetmezliğinden 3. Ayımda kaybettim 4 senedir aşılama tüp bebek herşeyi denedik olmadı en son kendiliğinden oluştu hamdolsun hamileliğim boyunca hep yatarak geçirdim tuvalet banyo hastane hep bu şeklde ilerledik son iki aydır hastaneye hep git gel yatışlarım oldu en son sancıdan kaynaklı dikişim alınmak zorunda kalındı ozaman sancı durdurucu iğneler serumla deneni minik mucizem sadece 1 hafta dayandı 1 haftanın sonunda hareketlerini hissetmediğimden acilen hastaneye geldik ve malesef kalp atışlarında sorun çıktığı için acil sezeryan olduk kendim için ayrı bi zor olsada herkesin bünyesi farklı olduğunu varsayarak sezeryanın yaşattığı zorluklardan bahsetmicem minik mucizemi yoğun bakıma aldılar şuan küvezde sabır ve duayla onu bekliyoruz Rabbim evladını bekleyen herkese sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesede Rabbim bu anları en güzeliyle yaşamayı nasip etsin 🥹🌸