Hulyaerol Selam kızlar sezeryan doğum yaparsam devlet Hastanesi’nde özel oda fiyatları nedir bilginiz varmı eşim rahat kalabilsin diye yanımda özel oda tutma fikrimiz varda acaba devlet hastanesinde özel oda fiyatı nedir
Balyanaklikoalam Hulyaerol öyle bir hizmet mi varmış devlet hastanelerinde ilk defa duydum böyle birseyi
myangelson Hulyaerol çoğu yerde yok bu dediğiniz hatta nadir hastanelerde oluyor. Hangi hastaneden bahsediyorsaniz onu belirtin giden varsa ona göre yorum yapar daha iyi olur sizin için
Hulyaerol Balyanaklikoalam Bizim buradaki devlet hastanesinde özel oda var paralı onu tutabiliyorsunun her devlette varmı bilmiyorum ama normalde iki kişilik odalar ama özel odası da War paralı oda
Hulyaerol myangelson teşekkür ederim öneriniz için bizim buradaki devlet hastanesinde vardı bende bütün devlet hastanesinde vardır diye düşündüm 😊
Hulyaerol myangelson 😊 keşke gerçi Bizim hastane birkaç yıl önce yeniden yapıldı eski Devlet hastanesinde vardı bu sistem 🫢özel oda oluyordu tek kişilik ücretli şimdiki yeni hastanede warmi onuda bilmiyorum gerçi 🤷😅 soracağım bı dahaki kontrolde umarım vardır eski hastanemizde vardı çünkü
myangelson Hulyaerol simdikinde de olabilir eski halinde varsa. Bende üniversite hastanesine gidiyorum internet sitesinde özel oda falan yazıyor ama hiçbir bilgi yok sanırım yok öyle bir oda 😂 haftam daha küçük olduğu için sormadım ama ilerleyen zamanlarda sormak istiyorum bende
Hulyaerol myangelson inşallah vardır netten araştırdım bende ama tam net bişi bulamadım en doğrusu hastaneye sormak