Ceylanbjk Suey Ben de dogurana kadar çok kararsiz kaldım Aysima İkra Ahsen diye bi türlü karar veremedik en sonunda artık kimlik çıkması gerekiyordu Ahsen koyduk kararsizlik çok kötü
Duygu_demircicek86 Gelin45 kizimin ismi Lina❤️ 2.ye hamileyim cinsiyet belli degil kiz olursa Loya,Lora,mila olur sanirim.
Asyatsdmr Cinsiyet henüz belli değil ama kız olursa Elif Efnan koymayı düşünüyoruz Elif tek demek Efnan da Cennetteki guzel gözlü kız demek
zuleyha10 Gelin45 bende bendeee çok kararsızım sanki hiçbir isim kızıma yakışmıyor gibi diyorum bulamazsam doğduğun da içimden hangisi gelirse onu koyarım 😂
hamis01 Gelin45 ben de aynı durumdayım tabi benim daha vaktim var 28. haftadayım. Şuana kadar tek beğendiğim isim Hümeyra oldu ondan da emin değilim eşim erva ismini beğendi .
Mucizeayla kubra16_ ayla benim mucize kızımın adı şuan 4 yaşında her duyan çok beğendi bu zamana kadar 😍
Mucizeayla Gelin45 farkı değil ama benim ilk kızımın ismi Ayla şimdi ikiz kızlarim olacak onlarda kesinndegil ama sanırım ipek ve ırmak olacak nasıl sizce kızlar sıcak geliyor mu 🥲
sorybaby Tomucuk12 bu sizin fikriniz bence neden pamuk ismine bu kadar takıldınız ki 😅 onca saçma isimler koyuyor insanlar pamuk diye hiç mi duymadiniz gayet kibar bir isim bize göre 🌼💛 Pamuk kız 💛
Asli98- Gelin45 ben Yağmur Lina koyacağım ama bir arkadaşımın kızının ismi Efnan çok beğendim duyunca 💖
babyUras_ Gelin45 kızım olursa Eflin Âlâ düşünüyorum . Ödül Deva isminide çok beğeniyorum ama eşim beğenmedi tabi 😂