Alisde Varmi acaba doktor onerisiyle vs sürekli yediğiniz bir ürün bebege kilo aldiran her gece uymadan 1 bardak sut ve 1 muz yiyorum ilk oglum kilosu guzeldi insallah simdi buda iyi olsun istiyorum önerileriniz nelerdir
Mervesoku Alisde kefir için dediğiniz gibi süt muz ceviz tüketin yulafı sütle karıştırıp yiyin içine muz da ekleyebilirsiniz ☺️♥️ ben bunları tüketiyorum et tavuk yiyebiliyorsanız balık 🥰
Feliz Alisde meyveyi gece tüketmeyin o size kilo aldırır. Meyve sabah ve öğle yenirse bebeğe daha faydalıdır. Muz yulaf kuruyemiş en çok kilo aldıran besinlerdendir
mommys1 Alisde sade kefir , çiğ badem , kabak çekirdeği , avokado , her gün 1 haşlanmış yumurta , yoğurt , et tavuk
sacmalamakizim Alisde Ceviz, yoğurt, balık, yumurta, kırmızı et ye dedi doktor bana, proteinli beslen hem gelişimi hem kilo açısından demişti.
Booksandcats Dün doktordaydım bebişe fazla kilo aldırma artık tatlı, meyve bir de kaşar yeme dedi özellikle sanırım bunlar bebişte kilo yapıyor
Htccndn Ben hergün bir bardak kefir içiyorum yanınada muz yiyorum sabahlarıds kaşar peynir yiyorum genellikle ara öğün olarak yulaf yiyorum ☺️
Htccndn Razismom ben meyveli içiyorum çilekli yada orman meyveli ekerin tadı çok güzel bu arada onu tavsiye ederim ☺️
Razismom Htccndn aayy çok sevindim aynıları bende tüketiyorum.. Kimi sağlıksız dedikleri için tereddüt ederek içiyorum..