bisbis Zimaks antıbıyotık kullanım varmı hamıleyım 10 haftalık idrar yolu enfeksiyonum var . Bu ılac bebeğe zarar vermez dmi
Ecekrk bisbis doktorunuza sormadan kullanmayın bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk 3 ayında antibiyotik kullanılmıyor ama yanlışım olabilir siz kadın doğum doktorunuza danışın
Mucizebebegim1 bisbis genelde idrar yolu enfeksiyonda tek seferlik suya karıştırılan bi toz veriliyor şaşe şeklinde onu içiyorsunuz söküyor enfeksiyonu antibiyotik duymadım ama . Bide haftanız da erken doktor a danıştınız mı ?
bisbis heyben b. Nedemek acba ? Çöm ver doktor verdi lökosit 44 cıktı . Bu doktora ılk defa gıttım bu yüzden tedirgın oldum
Mucizebebegim1 bisbis kullanın ozaman içiniz rahat olsun çünkü enfeksiyon çok daha tehlikeli bebek için
heyben bisbis ilaçların gebelik kategorileri var ona göre içip içilmeyeceğine karar veriliyor b zararsız demek
Beyza_12 bisbis banada verdi 10.haftada kullandım 5 adet 5 gün içtim günde 1 tane ve hemen düzeldi doktor verdiyse dinleyin ve için enfeksiyon gebelikte ilerlerse tehlikeli olur çünkü ☺️şuan 12. Haftadayim sıkıntı yok çok şükür idrarimda
bisbis Beyza_12 ay çok sevındım . Ben bu doktora ılk defa gittım . İlacı araştırmak ıstedım bılındık bşyler çıkmayınca biraz endısenledım. Sızın kullandığınız ilacın adı neydı
bisbis Beyza_12 ay aynısı çok saol canım gerçekten içim rahatladı. Senınde aynısını kullanman rahatlattı benı
Beyza_12 bisbis kanda crp 10 civarı cikiyordu ama idrardaki lokosite dikkat etmedim bende yok şuan sonuclar