meryemefem Arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım yanımda bir gebenin günlüğü kaset test var yapsam bugün çıkar mı acaba yoksa gecikmeyi mi bekliyim
Mrvsmt2502 meryemefem ay nası bekleyebiliyorsunuz kız benim bat 28 iydi ben 24 ünde test yaparken buldum kendimi 😃 Ceren1996
Mrvsmt2502 meryemefem ay nası bekleyebiliyorsunuz kız benim bat 28 iydi ben 24 ünde test yaparken buldum kendimi 😃 Ceren1996
Ceren1996 Mrvsmt2502 hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum 🤗 benim bat 26di
ghostty meryemefem negatif cıksa da moralınızı bozmayın. Doktorum testlere güvenme, gecıkmeyı bekle sonra kan verebılırsın dedi. Ben yıne de yarını beklıyorum kan verecegım bakalım. Benım de 2 gun gecıktı🥹
minigimherseyim_ meryemefem var bence hemen sağlık ocağından kan ver yani inşallah da vardır hayırlı olsun diyim şimdiden 🌸
Kubraylvc meryemefem gözün aydın canım var tabi benim hayaliydi resmen çizgi o kadar gölgeydi kan verdim 26 ile öğrendim bu arada onun Ovulasyon testiyle değerlendirdim 3 gebeliğimi de 💕