Msdenizkky Son günlerde griple alakalı ne okusam ucu soğana dayanıyor. Başucuna soğan koyup uyumayı deneyen ve faydasını gören var mı aranızda?
Esmalemdar Msdenizkky ben öyle yaparım faydasını da gördüm kızım öksürmekten nefes alamazdı Petek yandığı zaman ama soğan odanın mikrobunu da havasızlığonı da kırıyo
Ysmnysf Msdenizkky ben hamileliğimin başından beri yapıyorum ne zaman kendimi grip olacakmışım gibi hissetsem elma sirkesiyle gargara yapar bi hafta soğan koyarım başıma maşallah 9. Ayımdayım daha bir kere hasta olmadım gerçekten işe yarıyor
Msdenizkky Esmalemdar bende bu gece oğluma kestim koydum o kadar yerde gördüm ki umarım faydası olur burun tıkanık ve grip oldu olacak
Gamze88 Grip için değil ama ferah nefes almak için ve geceleri Burun tıkanıklığı sorunum oldgu için ben odama yarım limon üzerine tuz döküp koyuyorum, bi kaç yerde okumuştum inanmamıştım ama deneyince faydasını gördüm ,
Msdenizkky Gamze88 aaaa bunu ilk defa duydum limonu ortadan kesip tuzlayıp çay tabagıyla kocayagım dogru mu
Gamze88 Msdenizkky evet üzerine varsa Deniz tuzu yoksa evdeki normal tuz da olur , bolca dök korkma, limonuda sıkar gibi yapıp limon suyu ile tuzu biraz ıslatmaya çalış .inşh sende faydasını görürsün ❤️💐🥰
Msdenizkky Gamze88 var drniz tuzu tamam yarın gece de onu deneyeceğim cok sağol ❤️ Bu gece soğanlandık artık
Aysglsvm Ysmnysf nasıl koyuyorsunuz siz 10 gündür boğazım yanıyor bugün burun tıkanıklığı ile baş ağrısı da var
Ysmnysf Aysglsvm yarım çay bardağına elma sirkesini yarım limonla karıştırıyorum gargara yapıyorum birkaç kez hatta boğazıma kaçacak şekilde yapıyorum çok yakıyor öğürtüyor ama işe yarıyor soğanıda kabuğuyla 4e bölüp bi tabağa koyuyorum her gün yada iki günde bir değiştiriyorum
Msdenizkky Aysglsvm pecetenin üzerine yarım soğanı kesip koydum onuda bas ucuna en yakın yere koydum gecmis olsun