gulistancnsvn Merhaba kizlar, 32 haftalik gebeyim, ilk sütüm bir hafta önce akmaya başladi, ve gide gide sanki çogaliyor. Iş yaptiğim zaman dokunmasam bile akiyor ve sutyenimi islatiyor, hem ayni anda çok kaşiniyor. Son günleri sutyen sikiyor diye çikariyorum ama bu sefer de atletlerim sürekli islaniyor ve leke kaliyor. Böyle bir şey yaşayanlar varmi? Tecrübenizden paylaşirsaniz çok sevinirim, çok rahatsizim bu durumdan
nes94 gulistancnsvn Canım onun süt akmasına karşı ped gibi şeyler vardır onlardan alıp koyarsan rahat edersin galiba
ZeynepSabancay gulistancnsvn benimde sütüm var ama sıkarsam çıkıyo inşallah doğumdan sonra da böyle bol sütünüz olur maşallah diyelim:)
gulistancnsvn Yagmur0256 sik islaninca sikintili, hem kocanin yanindayken atletimde leke olunca utanç duyuyorum... Hep üstümö değiştirmekten de yoruldum,
gulistancnsvn nes94 pet için sutyen giymeliyim, ama sutyen kaşinti yapiyor hem sikiyor, rahat edemiyorum maalesef..
gulistancnsvn ZeynepSabancay evet maaşaallah, artik bebegim gelsin istiyorum, en azinda boşuna gitmezdi sütüm 😄😍