Melike2535 papatya_hy tm canım bi test daha var eşime gelirken aldırayım üç tane daha hayırlısı olsun artık gecen aşılamamda 9.gun negatifti bunda silik çıkınca ümitlendim biraz
Melike2535 papatya_hy değerin az suanlik o yüzden normal silik görmen insallah düzenli articak inanıyorum rabbim kucağını boş bırakmasın sen de modunu yüksek tut olur mu bizim gibi bekleyenler için en silik çizgiler en küçük değerler hepsi birer mucize ❤️🤲🏻
papatya_hy Glsm-ktl1 evet biri sağlık ocağı biri acilde yaptırdım ilçede oturduğum için. Kaset teste de pozitifi görüyorum
papatya_hy Glsm-ktl1 diğer 6 dan 5 düşeni acilden yaptırdım 10 olanı da sağlık ocağı ya değerim önce düştü 2 gün sonra sağlık ocağında yaptığımfa ise 10 çıktı referans değerleri aynı 0-5
Melike2535 papatya_hy insallah canım bu ay hepimizin yüzü gülsün rabbim bekleyen herkese nasip etsin 🤲🏻❤️
Glsm-ktl1 papatya_hy ben sağlık ocağına yaptırmıştım sonra acile yaptırmıştım artık çok azdı sağlıksız olarak düşünmüştüm meğersem farklı yerlerde yaptırdığım içinmiş
papatya_hy Ftmnnr iğnenin etkisinden dolayı düşmüştür şu an tkrr yükseldi ve iğne 10-14 günden sonra adet olmayı sağlıyor benim bugün 14.gün adet belirtisi yok. Kaset de silik çizgi çıkıyor
Fekf papatya_hy haber ver canım hislerim var diyo senin için ama bilemem hayırlısı inşallah vardır sağlıkla 🥰🥰 bende aşılama yaptırdım ve bugün 2 günü hayırlısı hakimizda
Arasmommyyy papatya_hy ee benim iğnenin üstünden 15 gün geçti. Hala adet olmadım belirti de yok. İdrar testlerim de negatif çıkıyor ama. İnşallah vardır ve bebeğim yeni yeni tutunuyordur bana
papatya_hy Glsm-ktl1 hahahh evet bunu arkadaşımda dedi her yerde farklı oluyor peki kaç ile öğrendiniz gebeliğin sağlikla ilerledi mi
papatya_hy Yaprak- Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Pamiramsi Bence de pozitif, olmasaydı tekrar artırmazdı diye düşünüyorum benim de çatlatma iğnesini saymazsam 3. Günüm bugün heyecanla test günümü bekliyorum bana da dua eder misiniz 🥹🤲🏻