20192024 Tekirdağ şehir hastanesine giden var mı varsa hangi doktordan en çok memnun kaldınız acaba doğumu orda yapan var mı bide doktorların biri kıza benzetiyor biri erkeğe bebeğimin cinsiyetini
Limonlukekkk 20192024 ben yaşam hastanesi takipliyim gebeliğimin başında bi kez Abdurrahman dağcıya bi kezde bülent beye gittım ve hiç memnun kalmadım fakat hümeyra hanıma arkadaşım gıdıo çok memnunmuş
20192024 Limonlukekkk ben de Salı günü hümeyra hanıma gideceğim diğer doktorlardan memnun kalmadım hümeyra hanıma da randevu bulmak çok zordu
20192024 nurmltli61 şimdi siz söyleyince baktım ekimin 10una kadar randevu sistemi açılmış diğer doktorların randevuları var hümeyra hanım yok hala malesef
nurmltli61 20192024 bende buldum randevu ama zar zor ve çok geç saate 🤦🏼♀️ nasıl hemen doluyor randevu ben anlamıyorum
20192024 nurmltli61 ay ben de anlamıyorum ya şimdi baktım ben de yine yok randevusuz gidince de bakmıyorlar değil mi
nurmltli61 20192024 yok bakmıyorlar benimde kan vermem lazım tiroidlerim yüksek çıkmıştı düşmüş mü bakması lazım ama randevum 2 buçukta napcam bilmiyorum bende🤦🏼♀️
20192024 nurmltli61 artık ertesi gün tekrar sonuç için gidersiniz mecbur 🤦🏼♀️ benimde enfeksiyon çıkmıştı hem kanda hem idrarda ona baktırmam lazım
20192024 nurmltli61 nurmltli61 evet geçen hafta Salı günü gittim kan idrar testi istedi kültür testi yapalım dedi sonrasında hastaneden mesaj geldi kültür için tekrar gitmem lazımmış 😔 cuma günü sonuçlar için gidecektim ama boğazım aşırı şiş ve çok kötü hissettiğim için gidemedim bugün gidebilirsem gideceğim boğazım hala çok kötü sizin nasıl gidiyor bu arada
myangelson nurmltli61 yaa daha küçükmüş ben haftanız büyükse benden önce doğum yaparsanız nasıl diye bilgi sorarım diyordum 😅 bende 17+5 haftalık oldum 19+5 de perinatolojiye geleceğim oraya o hastaneden devam etmeyi düşünüyorum. Nasıl hastane güzel mi ? İnternette yorumlar baya kötü hastane hakkında 🤦🏻♀️