Sahinaysr Canlar bebeğim 10 günlük oldu ve çok şükür durumu iyiye gidiyor pazar gününden beri 60 gram almış maşallah buna bile ne kadar seviniyoruz anlatamm 😍 benim kuzum da sağlıkla evimize gelecek inşallah bebeğim için dua eden herkesten allah razı olsun allahm hepimizin evlatlarını korusun inşallah
Melisa_Lila Sahinaysr kuzum benim 💓 rabbim onu korusun cok güçlü ve iyi bebek olucak masallah sübhanallah
Sahinaysr Myhoney 930 gram doğmuştu önce biraz düştü kilosu 845 gram olmuştu şimdi de 930 gram olmuş kuzum
Esba2019 Maşallah subhanallah Rabbim size bağışlasın yavrunuzu inşallah 🙏❤ Daha güzel günler görün evladınızla❤ Erken doğum belirtisi var mıydı kuzum bende korkuyorum biraz erken doğumdan
Sahinaysr Esba2019 amin canm inşallah evet erken doğum riskimiz vardı tedavi falan oldum ama benim inatçı bebişim herşeye rağmen erken gelmeyi tercih etti korkma bişey olmaz inşallah allahm sana bağışlasın bebeğini
melissannesi Sahinaysr ohhh mis misss🤲🏻🥰 Daha iyi olsun inşaAllah rabbim acil şifalar versin sağlıkla sana teslim olur en kısa zamanda
Kurabiyecik Sahinaysr Allah sağ salim evladını kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin canım. İnşallah kısa sürede toparlar bebişin ☺️