Eylullxx Aşırı bir bel ağrısıyla uyandim ama kasıklarımda ağrı yok ne bu simdi normal biseu mi anlamadim? Hafif midem bulanıyor bide ara arada gaz sancim oluyor okadar
tugce_snygt42 Eylullxx doğum sancısı belden girer derler ama dk tut ağrı siddetlenir ve siklasirsa hastaneye git
Eylullxx Kocak_hatce 39+2 kasikta agei hissetmiyorum galiba ay eminde değilim ama belim aşırı ağrıyor dediğim gibi ağrıya uyandim ve ilk defa yaşıyorum bunu
Kocak_hatce Eylullxx yalancı sancılar olabilir ama acilede gidebilirsiniz doğum da geliyo olabilir Allah yardımcın olsun inşallah 🙏
Eylullxx Kocak_hatce Allah razi olsun simdilik dayanamayacagim bi agri değil kontrolum var öğlen zaten yalanciysa geçer degilse yarin cikar kokusu teşekkürler
Milina Kocak_hatce 38+1 deyim cuma günü sancılarım çıktı nstde ama dayanilmayacak kadar değildi doktorum sıklaşirsa gel dedi bugünde yine kasıklarım ağrıyor ama dayanilmayacak kadar değil Nisan su felanda gelmedi ne yapsam hiç bilmiyorum
Kocak_hatce Milina ben evde sürekli çök kalk pozisyonu yapıyordum son güne kadar sonra kendiliğinden geldi ama tam 39+6 yani kırlık haftalık oldu öyle doğdu oğlum☺️
Milina Kocak_hatce maşallah bende çok yapamıyorum çok yorgun hissediyorum vucud olarak birde nasıl anliycam doğum sancısı mi değil mi onuda bilmiyorum kafası asagidaydi cuma günü normal doğum gözüküyor bakalim ne olacak
merysbaby Selam hanımlar ben de 35+3üm ve berbat bir bel zonklamasına uyandım ara ara da adet sancısı gibi kasıklara giriyor. Geçen hafta da erken doğun riskinden hastanede yatmıştım. Bebek hareketleri nasıl olmalı ne zaman hastaneye gitmeliyim