tamamdanolmuss nazel123 14 saatlik yol tam 34 haftalık oluyorum. Gidecem düğüne katılacam sonra dönecem 😬
nazel123 tamamdanolmuss bana doktor varis çorabı giymemi söyledi sizde doktorunuza danışın isterseniz
tamamdanolmuss Bendiyebiri_ ayy kimseyi takma bir sıkıntın yoksa hiç problem olmuyor allahın izniyle de
Bendiyebiri_ tamamdanolmuss valla sancım çıktı bugün nstde ona rağmen gidicektim eşimde nst de sancı çıkınca oynamazskn dedi bende kesin gelmiyorum dedim
tamamdanolmuss Bendiyebiri_ aa sancı çıktıysa o zaman dikkat etmekte fayda var ☺️ sağlıkla kucağına alırsın inşallah
tamamdanolmuss nazel123 bana 2 saatte bir mola verip 15 dk yürü dedi varis çorabından bahsetmedi. İnşallah güzel geçer amiiin 😂🙏🏻🧿
Mervealya1992 tamamdanolmuss zıplamadan oynadıqında nolcak hıcmı yürüyüş falan yapmıyoruz alt tarafı elini çırpcan
Bimuallime4 tamamdanolmuss benim geçen hafta kız kardeşimin düğünü vardı. 31 hafta hamileyim . Valla hiç oturmadım full oynadım. Bi halaylara katılamadım hızlı tempolu diye . Hatta düğün sonrası after party vardı ona bile katıldım .
tamamdanolmuss Bimuallime4 maşallahınız var valla 😊 genelde sıkıntı yoksa zaten kısıtlanmaya gerek yok. Büyükler abartıyor çok
Frkubra tamamdanolmuss hahah bakma sen millete ben ilk hamilelegimde bu haftalarda düğüne ggidip hoplaya İplaya roman havası oynamiatim 🤣🤣🤣 şuan ucincu hamilelegim hep roman açıp oynarım çok şükür hiç bisede olmadi