tamamdanolmuss Ne zaman oynamaya kalksam herkesten bir tepki alıyorum kalkma ,oynama, göbeğini tut falan diye. 😂 Oynamak hamilelikte riskli mi?
yaasemin tamamdanolmuss tek sorun ne giycem nasıl sığcam elbiselere göbeğinden ayaklarımı görmüyorum topuklu da gıyesım var 😂
ilaydamom_ tamamdanolmuss daha yeni bu hafta sonu düğüne gittim. 35+6da 😁 tabiki hoplamalı zıplamalı oyunlara girmedim. Ağır halay çektim mesela o da yürür gibi bir şey zaten hızlanınca çıktım . Ayy ama haklisiniz bu millet insanı delirtir sanki ben düşünemiyorum gibi sen otur oynama aman dikkat et vs bi ton şey söylediler. Sanki ben çocuğumu onlardan az düşünüyorum.
br2023 tamamdanolmuss Hamile olduğumu bilmeden 2 gün boyunca hoplaya zıplaya halay çekmiştim 😂😂🙈 Ardından kardeşimle karete oynamştm çocuk gibi🤦🏻♀️ sırtından atmştı hatta beni çok şükür bişi olmadı 1 hafta geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim😐şuan 38. Haftadayı da bitirmek üzereyiz.
tamamdanolmuss dilek_16 yabancı hanımlar bayağı döktürüyo ondan bir sorayım dedim riskli mi değil mi diye bizimkiler mi çok abartıyo 😂
dilek_16 tamamdanolmuss onlar hamileliğin başından döktürüyor biz alışmamışız az harekete birşey olur Allah korusun onlar doğumu bile oynayarak yapıyor bizimkiler 😂
tamamdanolmuss dilek_16 ne zaman kalksam otur kalkma uyarıları dellendim valla 😂 kudurarak oynayacak değilim herhalde
Mevoo25 tamamdanolmuss valla anneler neyin kötü olduğunu daha iyi hissediyolar oynamak istiyosan çok zıplamadan eymeden tabikide oyna şahsen ben doğuma 4 gün kala oynamıştım 😂😂
Mevoo25 tamamdanolmuss temizlik tüm işlerini yaparken kimseden ses çıkmaz ama boşver oynamak istiyosan oyna hiç bi şey olamz😂
tamamdanolmuss Mevoo25 ahahaha değil mi 😂 dün herkes gittikten sonra tüm temizlik işi bana kaldı sen hamilesin dur biz yaparız diyen olmadı 😂
Seymax 32 haftalık hamileyim bir kaç gün önce bir tanidigimizin düğününde oynadım 15 dk falan ama ağır haraketlerle. Akşam kramplarim çoğaldı. Biraz da topuklu ayakkabı giymiştim onun etkisi de olabilir ama pisman değilim çok içimde kalacaktı 😂
tamamdanolmuss Seymax aynen ya benim görümcemin düğünü bir de 😂 çok severim kendisini çok iyi anlaşırız
tamamdanolmuss ilaydamom_ yani ağrım sızın olursa herhalde otururum hemen dikkat ederim ama bir sakin olun be kardeşim siz her şeyin profesörü kesilmeyin başımıza bi dk 😂
ilaydamom_ tamamdanolmuss e yani. Takılma kimseye git canım sefan olsun. Hem değişiklik oluyor için açılıyor denendi onaylandı 😎 sadece kendine dikkat edip ayarında oynaman yeterli 🤗
tamamdanolmuss br2023 ay maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🧿🙏🏻 kısmeti varsa doğacak bebekler her türlü yani
denizleo09 Benim doktorum düğüne gitmeme izin vermedi , işime de geldi sağolsun. Konser, düğün gibi yüksek sesli ortamlar bebeği strese sokuyormus. Doktor Kağan Kocatepe’nin YouTube videosunu izleyebilirsiniz bu konuda
denizleo09 tamamdanolmuss bende yapıyordum bebek hareketlenince de iyi bı şey olduğunu zannediyordum çok yüksek desibeller iyi değilmiş :/ arabadaki müzikten zannetmiyorum ama düğün,konser, sinema gibi şeyler diyor doktorlar