bonik İlk ve başta sütüm yok deme süt işi psikolojik yok dersen yok olur bol su iç bu dikişlerin için de iyi gelecek ağrı kesici parol alabilirsin bir haftaya daha iyi olursun herkesin farklıdır iyileşme süresi biraz da anne ve kardeşin olması rahatlığı var onlar varken keyfini çıkar uyu ne kadar uyursa dinlenir sen sütun olur bol su yeşil yapraklı marul dere otu ceviz badem incir hurma dut hoşafı yap sütü hormonlar üretiyor yediklerin kalite ve artırıyor sağım yapmanı tavsiye ederim hem sütüm artar hem göğüs ucu çıkar bestlak damla kimyon suyu bir çay kaşığı kimyon yarım bardak su karıştırıp iç hem bebek de gaz olmaz benim sütüm çok bebeğime yetiyor hep bunu düşün bebeğini al kucağına kokla sütü su uyku meme başı uyarısı artıyor sağım yapmak burada önemli işte bebek küçük olduğu için tutamaz göğüs ucunu değil kahve rengi yeri komple alsın yoksa yara olur göğsün yara olursa da gümüş kapak kullan ama Pest etme sakın bir damla anne sütü onun ileriki yaşlarında antifiriz gibi koruyacak hele şu ilk sütun var ys öyle kıymetli emzir oturduğun yere üç beş minder koy sırtına emzirme minderi öneririm sende Bebek de rahat ediyor aklıma gelenleri yazdım inş 🤲🏻 herşey güzel olacak güzel düşün 😘😘