Aysenaz18 Yani tamam ilk gebeligimdede istahim cok acikti yemek yemeyi seviyodum ama ilk ikibucuk ayda benim gibi 3 kilo alipta karni 7 aylik gibi buyuyen yok sanki.forumu okuyorum hepinizin karni 35 haftada bile hic yok😧 tanimayan kim gorse dogum ne zaman diyo r.
Deletedmom112 Aysenaz18 hamile kalmadan önce ayva göbekliydim 10 +5 haftaligim 6 aylıklar gibiyim. Tek değilsin 💙🐦😂
Aysenaz18 Deletedmom112 sevindim desem kizma nolursun😅 simdiden ayrik yurumeye basladim sanki.forumdakilerle kendimi kiyaslayinca bi garip oldum.yazdiginiz iyi oldu
KaderAdnan Kaya1902 benim hiç yok kimse anlamıyor ilk haftam kontrole gittim sanıyorlar hastanelerde 35+5deyim halbuki 😏
Ayazayaz Canım sen almayanlara denk gelmişsindir benim de görümceminde ikinci gebelik aynıyız hafta olarak benim hamileliğim baya bi sorunlu artı mide bulantılı geçiyor 18+5 günlüğüm henüz kilo almadım görümcem ise senin gibi başından beri alıyor şuan onun göbek 7 aylık görünümünde e benimde Yok okadar konuşuyorlarki onun göbeği var benim Yok die cahil biri olsam dicem benim ki sağlıksız gebelik onunki sağlıklı 😔 allah herkese güzel gebelikler nasip etsin sağlıkla alalım kucağımıza 🙏
Gamze88 Bende kilo vermekten muzdaripim😓herseyin aşırısı zarar ..bende kilo kaybı olunca hastenede 4 gün kalmak zorunda kaldım , 10 haftalık hamileliğimden itibaren sürekli kusma, kokular yüzünden yemek yiyememe su içememe 😥6 kg verdim ..beni görenlerde tanıyamıyordu🙈şuan 17. Haftamızı bitirmek üzereyiz daha yeni yemek yemeye başladık diyebilirim ve 2 kilomu geri aldım cok şükür ..görenler senin nerende bebek diyorlar 🙈Doğuma kadar kendi kilomu alsam razıyım nerdeyse😅😍🧿
AyazAdamom 8 haftalık hamileydim herkes hamilemisin diye soruyordu 😅 şimdi 37 olduk herkes ikiz mi diye soruyor 😂 tek değilsin canım 😇
KaderAdnan KaderAdnan gelişim geriliği varmış bebeğimde bir ay geriden geliyormuş inan davul gibi olmak isterdim 12kilo aldım ama keşke 22olsaymış da bebeğimde böyle sıkıntı çıkmasaymış diyorum çok üzülüyorum😞
Edessanr Aysenaz18 ben de 9 haftalığım 50 kiloyken hamile kaldım suan allah bilir 65 e dayanmısımdır benimde karnım var ve giydiğim kıyafette çıkıntı oluyor için küçük diyorlar ama karnım çok sert yağ kullanmayı düşünüyorm 😇
Tugbabu5952 Aysenaz18 yansen nie kendni bukadar üzdün beni doğustan hamile sanıyolar bekarken otobüslerde ter veriyolardı düşün 6. Haftamda kanamam oldu beni dogurıyprm sanmışlar dogumhaneye aldılar 😂😂😂 birazcık tombişimde 😋😋 keyfine bak boşver
Aysenaz18 Vallada yanliz degilmisim baksana burda bile yazmis bayan 35 haftaligim hic karnim yok diye.nebiliim ayni apartmanda 12 haftalik baska bir komsum var kadin halen eski halinde bense hamile kiyafetlerini gectim bir ogun yemek yedigimde dogurcakmis gibi geziniyom.ama bende anormallik olmadigini anlattiniz ya allah razi olsun.ilk once saglik olsun hepinize hayirli saglikli dogumlar dilerim
Krasivyy Aysenaz18 sizinki şişkinliktir hamilelikten o kadar karın çıkmaz bnm bile 20 gibi net çıktı karnım
Aysenaz18 Anneme cekmisim oda boyleymis ic karnimiz cok dar tabi 3 te kilo aldim ama gercekten doguma gider gibiyim