Ysmn23 Kızlar 29 haftalık olduk çok şükür 2 gün öncesine kadar oğlum hiç durmuyordu çok aktifti sin bir iki gündür yok denecek kadar az ne yaptıysam olmadı sabah kontrolüm var ama çok korkuyorum elim ayağım boşaldı hiç hissetmiyorum 😢😢😢
Tubabora Ysmn23 şeker ye sola yat canım yada düz yat kıpırdar uyuyordur korkma istersen yarın git için rahatlasın bazen çok hareketli oluyorlar gün içersinde uyku düzenleri oluyor Allah’ın izni ile kucağına dağ salimm alırsın inşallah 🙏🏻
Sabia Ysmn23 sol tarafına yatmayı dene canım meyve felan yedin mi ya da yorgunsan bazen hareket etmeyebilir
Busra37 Ysmn23 korkma canım çok normal bu Allahın izniyle, bende yaşadım o zamanlarda çocuk büyüdükçe hareket alanı kısıtlandığından oluyomuş öyle demişti bana hemşire. Bi kanaman ağrın yoksa bi sıkıntı olmaz inşaAllah
Hacerr Ysmn23 o haftalarda sanki bi durgunluk her bebekte olabiliyor benimde çok sakindi o zamanlar korkma canım uyuyodur 😊
Medina Bazen oluyor öyle bu haftalarda, bebeğimiz parmağını bile kıpırdatmak istemiyor 🤗 Üzülmeyin, dinlendiyinizde elinizi karnınıza koyup müzik açın, çikolata yeyip uzanın 😊
Asiyyeee Ysmn23 benimde 2 gün önce aynisi oldu hareketleri çok azdı sanki uykudan uyanmak zor geliyo gibiydi😊 bugün yine normale döndü uyku daha tatli geliyo sanirim 29. haftada ben ona yordum korkmayın Allahin izniyle bişey olmaz🙏🏻
Ecekse Ysmn23 doktorum bana hareket etmediğini düşündüğün anlarda su iç soluna yat elini karnına koy dinle demişti deneyebilirsiniz. Endişelenmeyin uyuyordur sağlıkla kucağınıza alın inşallah