Edizhr Adsizbiri canım bez köy uzunca koku geliyorsa enfeksiyon olmuş olabilir bı Dr goster istersen antibiyotik falan verir belki krem falan
Zeynep299 Adsizbiri yıkandıktan sonra steril bezle kurulayın daha sonra saçımı kuruladığım zaman uzaktan fönlede kurutuyordum bitti ekstra kurulamak gerekmiyor zaten
yigitmom_ Adsizbiri Duştan sonra steril bir bez yardımıyla üstünde ki suyu alıp ardından uzaktan fön makinesi ile kurutuyordum canım şimdi 2. Sezeryanimi olacam yine aynı şekilde kuru tutmaya çalışacam.
Adsizbiri Günde 3-4 kez açıp kurutuyorum ama yine nemli yine nemli birde koku olusmaya başladı ne yapabilirim
Adsizbiri Edizhr akşam steril bez vardı onu koydum ama korkmaya da başladım ne yapicam onu da bilemedim dedim gruba yazayım
Adsizbiri Edizhr çok teşekkür ederim yarın zaten gidicem bebek için bende goruneyim erkenden ilerlemesin bari
Adsizbiri Zeynep299 bende yapıyorum günde 3 defa neredeyse ama yine koku olusmaya başladı korktum açıkçası
Adsizbiri yigitmom_ benimde 3. Üncü canım bunda biraz fazla göbek var galiba kuru kalmıyor delircem ya ne yapicagimi şaşırdım bez koydum sabah kadar nemli kalmazsa formül tamam insaalaah
Zeynep299 Adsizbiri terlediğin için mi islanıyor? Dikişlerinde eğer kızarıklık şişkinlik oluyorsa doktoruna bildirmelisin koku olması normal değil bana göre
yigitmom_ Adsizbiri Eğer göbek sarkiyorsa canım korse veya bir şal yardımıyla göbeğini bağla Allah’ın izniyle inşallah birşey olmaz💞