hanifepektas sağ kalçamın orası inanılmaz ağrıyor resmen artık topallıyorum sizin de böyle durum oldu mu büyüyen rahim ile mi alakalı yoksa bel ağrısı oraya mı vuruyor ya da siyatik sinir sıkışması mı emin değilim ama berbat bir ağrı yürürken sızlama vs
Yesillendik_ hanifepektas siyatik sinir sıkışması bence bende de var şuan ve daha 17 haftaligim 1 haftadır cekiyordum bugün biraz daha azaldı ama yarın dr gidip magnezyum alıcam
Bahar3302 hanifepektas merhabalar eski kadınlar hep kengi der böle benimde var sağ kalcamin olduğu kısım ağrı var bacaklarıma doğru aşağı iniyor ağrısı genelde gece ağrı bastirir yurutmiyor topalliya toplliya bı işinizi halledebiliyosunuz gece ben eşimin desteği olmadan lavabo ihtiyacını karsilayamiyorim maaalesef doktor magnezyum yazdi
Sevdabrs hanifepektas benim iki kalcamdada var gercekten cok zorlayici ama doktorum normal Dedi 28 haftalik hamileyim :)
Merve_31 hanifepektas bende maalesef var sakat durumdayım zor kaldırıyorlar 🥲 bizim burada kölmek derler damarların üst üste binmesi falan masaj iyi geliyor ama
vezozcan hanifepektas evet magnezyum kullanabilirsiniz doktorunuza danışıp ağrı ve kramplara iyi geliyor
Yesillendik_ hanifepektas magnezyum+kalsiyum iyi geliyormuş sanırım bende sorup dr alicam hemen cidden dayanilcak gibi değil ya
Mlsaa99 Kizlar benimde siyatik gibi bacaga vurupta yurutmeyen yatakta dönemedigim agrim vardi suan da da var ama hafifledi . Magnezyum kesinlikle icin onu ictigimden beri sukurler olsun diyorum
Burcu089 hanifepektas yaklaşık 2-3 haftadır var bende de. 29 haftalığız. Resmen artık topallıyorum bugun araştırdım pelvik ağrısı diye geçiyor hamilelerde olurmus. Magnezyum zaten kullanıyorum ama bi etki olmadı