Kubraslmz 10 haftalık hamileyim bugünlerde çok fazla bulantı olmaya başladı. Özellikle yemek yedikten sonra sanki yemek ağzıma kadar gelmiş gibi oluyor. Sizde de oluyor mu arkadaşlar?
Baby_B Kubraslmz Normal canim Ben 11.haftadayim 6.haftadan beri kusuyorum,bulantim var İnsallah 12.haftadan sonra azalir🙏🙏
Mlsaa99 Kubraslmz ah kuzumm 23 haftaligim şu lanet olsun prilama oyle alistim ki icmediigimde midem kaynıyor resmen o gun illa kusuyorum ne zamana kadar devam edicek hic bilmiyorum
Tazeannecimm Ben de 9+ 5 deyim aynı şekilde ağzıma geliyo doktorum bi ilaç yazdı gece yatmadan içiyorum rahatlatıyor epeyce
Kubraslmz Tazeannecimm Ben de ilaç alayım mı diye düşünüyorum ama tiroitim yüksek çıktı o yüzden bir ilaç verdi etkili bir ilaçmış başka ilaç için 4 5 saat aradan geçsin öyle kullan dedi. O öyle diyince ben de tırstım bir şey olur diye
Kubraslmz Mlsaa99 Çok bulantılı olursa kız olma olasılığı yüksekmiş, doğru mu bilmiyorum ama 🥲 Kız olsun çok istiyorum, onun için katlanıcam buna
Beyza_12 Mlsaa99 ben ilkinde doğuma gittigim gün bile sabah içmiştim prilamı şuan ikinci gebelikte 12 haftalık oldum hala devam ediyor yine aynı olacak bence ama dogurdugum an sanki o bulantıyı hiç yaşamamış gibiydim çok şükür
Beyza_12 Kubraslmz ilki kızdı doğuma kadar bulantım oldu şimdi ikinci erkeğe supheleniyor doktor ama emin değil yine aynı şekilde bulantım var
Kubraslmz Mlsaa99 Bakalım 10. Haftamız bitecek ben de sabırsızlıkla cinayetini öğrenmeyi bekliyorum 😂
Kubraslmz Beyza_12 Demek ki çok bulantı olması kız olacak falan bunlar çok da güvenilir durumlar değil 😂 Her şey olabilir