bkdusunenanne En alttaki testi bi iki gün önce yaptım silik çizgi gördüm ama hiç yok gibiydi hatta eşim sen yanlış görüyon dedi testi saklıyordum test en alttaki hale gelmiş neden acaba bat günüm ise bugün? https://resimlink.com/2O09rPkBlGvV
MelodyFairy bkdusunenanne marka mağduruuuu olarak yalancı pozitif çok gördüm o yüzden markaları önemli
BuketErkan bkdusunenanne bende geçenlerde silik gördüm koştur koştur kan vermeye gittim 0.2 ile karşılaştım en garantisi kan. Bunlarla umutlanmayın hiç sonra daha çok üzülüyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah vardır
MelodyFairy bkdusunenanne artimed kaset test de hiç mağduriyet yaşamadım ama erken gebelik maalesef kötü deniyor o yüzden istersen direk kan ver yada yeniden yap başka marka
bkdusunenanne MelodyFairy doğrudur canım tsdtin üzerinden zaman geçtikce bu hale geldi dediğin gibi belkide yalancı pozitif
TKumsall bkdusunenanne en güzeli doktor kontrolü gidiyorsun bakıyor ben öğrendim 5 gün dayanabildim 4+5 te gördüm keseyi ilk gebeliğimde gec öğrenmiştim 6da görmüştüm keseyi o gec dollenmeymis saten yani umut her zaman vardır 🤗