boraninannesi_ Kızlar gebelik sürecimde ortalama 16 kilo aldım, ctesi günü 87,5 kg ile doğuma gittim aç karna, oğlum 2540 kg doğdu bugün öğlen tok karna 84,8 falan çıktım ne yaniiii 3 kg falan mı gitmiş sadcee 😂 sizin kaç günde kaç kg gitmişti?
Yasmncm boraninannesi_ ödem vardır vucudunuzda ben 85 le doğuma girdim bir iki gün sonra 87 çıktım aşırı ödem oluşmuştu vucudumda
Yesillendik_ boraninannesi_ 46 kilodan 72 kiloyla doğuma girdim 2. Şuan yine 48 le hamile kalmıştım 2.5 sene sonra hemen veriliyor sezeryandan sonra anestezi beni biraz etkiledi ve hiç yemek yiyemedim deli gibi kilo verdim verilir yani üzme tatlı canını
Adensmom8 boraninannesi_ ben doğumdan sonra 5 gün kontrole gittiğimde toplam 9 kilo gitmişti bu arada 7 kilo almıştım😂😂 daha fazlası gitmiş
Mervecimmm boraninannesi_ 63,5 ile doğuma girmiştim kızım 2 kilo doğdu eve geldiğimde 57 kiloydum. Bir kaç hafta sonra 54’e düşmüştüm
Yesillendik_ Yesillendik_ ama hemen bakmadım ama doğumdan 2 gün sonra 67 falan çıkmıştım ya ödem falan gidiyor daha çok yeni şuan vücudunda duruyordur hersey