ikiaslanannesi80 Kızlar ben oğluma kullanıyorum çok memnunum hemen kaptım 1 paketinde 90 tane var toplam 12 paket n11 de 257₺ 50 ₺ kupon veriyor 207₺ geliyor piyasaya göre baya uygun kaçırmasın ihtiyacı olan☺
Alone ikiaslanannesi80 aile olanı mı diyorsunuz ? Normal ıslak mendil değil o biliyorsunuz demi yani bebek için değil. Başka da göremedim ben o fiyata alacaktım ama ben mi bulamadım ki
Burcu089 ikiaslanannesi80 özellikle yenidoğan bebekte ve 1 yaşa kadar hatta ıslak mendil yerine pamuk daha sağlıklı ciltleri için. Bir de uni baby içerik olarak en kötü markalardan. Deterjanı alerji yapıyor, ıslak mendili zaten saf değil.
ikiaslanannesi80 Ytsnzy Şuan saat 12 olduğu için her gün yenileniyor yarın tekrar deneyin isterseniz sepete ekleyin veya şuan 40₺ kupon veriyor anasayfada yazıyoe kuponları kaçırma diye oraya tıklayıp hesaba tanımlayabilirsiniz
ikiaslanannesi80 Alone Ay olanları da var aşağı inerseniz görürsünüz ben 2 senedir kullanıyorum memnunum sıkıntı yaşamadım bebeğe kullananda çok var yorumlara da bakabilirsiniz arkadaşlarım da kullanıyor 😌
ikiaslanannesi80 bebeklerimveben_ Ay evet yaa insan bi teşekkür eder burdaki anneleri de düşünüp haber veriyorum indirime girmişken ihtiyacı olan alsın diye ama illa bi kulp bulunuyor 😅😏
bebeklerimveben_ ikiaslanannesi80 zaten Yenidoğana hangis kullanılır bilir herkes ben kendi adıma teşekkür ederim e bebekte de üni baby de indirim var bu arada ben de yeni aldım ❤️
_Mother_ Burcu089 bebekler için özellikle de yenidoğan için bu tarz marka ve ürünler belirttiğiniz için evet uygun değil ben daha çok günlük yaşantı da kullanmak için aldım araba WC el ağız falan silmek için çünkü gerçekten uyguna denk geliyor